Η ηλικία του χαμόγελου

Η ηλικία του χαμόγελου

Στη σημερινή εποχή, ολοένα μεγαλύτερος αριθμός γυναικών και αντρών, φροντίζει την εμφάνισή του και προσπαθεί να τη βελτιώσει. Ο χρόνος που περνά αφήνει σημάδια  σε όλα τα όργανα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα δόντια.

Καθώς μεγαλώνουμε, οι αλλαγές που υφίστανται τα δόντια είναι αρκετές και επηρεάζουν τόσο την εμφάνιση όσο και τη λειτουργία τους. Η επίδραση του χρόνου στο χαμόγελο παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο καθώς προσδιορίζει ηλικιακά ολόκληρο το πρόσωπο.

Είναι σημαντικό να τονιστεί  ότι η καλή στοματική υγιεινή, που περιλαμβάνει το βούρτσισμα και την καθημερινή χρήση νήματος, όπως και η τακτική επίσκεψη στον Οδοντίατρο,  είναι οι κυριότεροι τρόποι για τη συντήρηση των δοντιών και ούλων σε μία ικανοποιητική κατάσταση. Ωστόσο, κάποιου βαθμού φθορά είναι αναπόφευκτη. Επιπλέον, οι βλάβες των οδοντικών ιστών, η υποχώρηση των ούλων, απώλειες δοντιών, το κιτρίνισμα της φυσικής οδοντοφυΐας είναι μερικές από τις αισθητικά δυσάρεστες αλλαγές  που προσθέτουν χρόνια. Βλαβερές συνήθειες όπως το σφίξιμο των δοντιών, η υπερκατανάλωση τροφών και ποτών που περιέχουν ζάχαρη, ορθοδοντικά προβλήματα που δε διορθώθηκαν, συμβάλλουν στην επιτάχυνση της φθοράς, προσδίδουν πιο γερασμένη εμφάνιση και μειώνουν την αυτοπεποίθηση.   

Υπάρχουν  αισθητικές οδοντιατρικές διαδικασίες πολύ αποτελεσματικές για την αναμόρφωση του χαμόγελου. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η λεύκανση, η συγκόλληση, οι κεραμικές όψεις, οι στεφάνες και τα εμφυτεύματα Μπορούμε εάν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες διαθέσιμες επιλογές και να επιλέξουμε την καλύτερη λύση για να ανανεώσετε και να διατηρήσετε νεανικό το χαμόγελό σας.  

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...