ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Η προληπτική οδοντιατρική φροντίδα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της πρακτικής μας. Ο στόχος μας είναι η έγκαιρη ανίχνευση παθήσεων και η διατήρηση της στοματικής σας υγείας σε βάθος χρόνου. Η πρόληψη βοηθά στην αποφυγή σοβαρών και δαπανηρών οδοντικών προβλημάτων και είναι το κλειδί για ένα υγιές, γεμάτο αυτοπεποίθηση, αρμονικό χαμόγελο.

Το στόμα είναι ο καθρέφτης της γενικής σας υγείας. 

Άτομα που πάσχουν από ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από στεφανιαία νόσο ή μικροβιακή ενδοκαρδίτιδα.

Η μάσηση της τροφής με δόντια λιγότερα από το φυσιολογικό αριθμό, δεν γίνεται σωστά, με αποτέλεσμα να προκαλούνται διαταραχές του πεπτικού μηχανισμού.

Μεγάλος αριθμός ασθενειών μπορεί να εμφανίσει  συμπτώματα (πολλές φορές τα πρώτα) στη στοματική κοιλότητα. Το Οδοντιατρικό τσεκάπ επιτρέπει να εντοπίσουμε έγκαιρα κάποια άλλη πάθηση που σας ταλαιπωρεί ή ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει στο μέλλον.

Η πρόληψη της οδοντικής νόσου ξεκινά στο σπίτι με καλή στοματική υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και συνεχίζεται στο οδοντιατρείο. Περιλαμβάνει τακτικούς ελέγχους, επαγγελματικό καθαρισμό  και προληπτικές θεραπείες για την προστασία των δοντιών. 

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...