ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ολοένα περισσότεροι ασθενείς επιθυμούν να τροποποιήσουν το χαμόγελό τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν γεννιούνται όλοι με ίσια, αστραφτερά δόντια και, όσο μεγαλώνουμε, ο χρόνος αφήνει σημάδια πάνω τους.

Ορθοδοντικά προβλήματα, βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, η αμέλεια της στοματικής υγιεινής και πολλοί ακόμα παράγοντες υποβαθμίζουν την αισθητική του στόματος και κατ” επέκταση του προσώπου.

Η σύγχρονη τεχνολογία και η εξέλιξη των υλικών μας δίνουν τη δυνατότητα εφαρμογής μεθόδων με τις οποίες μπορούμε να βελτιώσουμε θεαματικά την αισθητική των δοντιών, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το παρελθόν και με πολύ φυσικότερα αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα σημείο συνάντησης της επιστήμης, με την προηγμένη τεχνολογία και την τέχνη της αισθητικής.

Το πρώτο στάδιο αναδιαμόρφωσης γίνεται με την αισθητική ανάλυση, η οποία περιλαμβάνει τη μελέτη του χαμόγελου και εν γένει του προσώπου, συνήθως με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού, αφού ληφθούν φωτογραφίες ή/και αποτυπώματα των δοντιών.

Στο δεύτερο στάδιο, χρησιμοποιώντας τεχνικές χαρτογράφησης και ειδικές μετρήσεις καθορίζουμε τις εναλλακτικές παρεμβάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την τελική εικόνα, διορθώνοντας παράλληλα τις υφιστάμενες αισθητικές ατέλειες.

Στο τρίτο στάδιο, δημιουργούμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας το οποίο σας παρουσιάζουμε αναλυτικά και πριν το εγκρίνετε, συζητάμε τα δικά σας αιτήματα, τα οποία λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη.

Το σχέδιο θεραπείας μπορεί να περιλαμβάνει μία ή περισσότερες αισθητικές παρεμβάσεις, όπως αδαμαντινοπλαστική, όψεις ρητίνης-πορσελάνης, λεύκανση, ολοκεραμικές αποκαταστάσεις κ.α. για τα οποία μπορείτε ενημερωθείτε αναλυτικά στις σχετικές ενότητες.

Στο Οδοντιατρικό κέντρο Βέροιας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο αισθητικό αποτέλεσμα κάθε αποκατάστασης και επιδιώκουμε πάντοτε να συνδυάζεται αρμονικά με το λειτουργικό.

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...