ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

H υγεία του παιδιού σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Σε κάθε παιδί που επισκέπτεται το Ιατρείο μας συμπεριφερόμαστε σαν να ήταν δικό μας. Φροντίζουμε παιδιά κάθε ηλικίας παρέχοντας ολοκληρωμένη,  παιδοδοντιατρική περίθαλψη. Η ομάδα μας γνωρίζει πώς να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τα παιδιά  και η πρακτική μας προσαρμόζεται στις μοναδικές ανάγκες και την προσωπικότητα των μικρών μας ασθενών.

Πέρα από το θεραπευτικό μας έργο, στόχος μας είναι να μεταδώσουμε τον ενθουσιασμό για την υγιεινή των δοντιών και να κάνουμε κάθε επίσκεψη ευχάριστη.

Πρώτη επίσκεψη:

Ιδανικά πρέπει να γίνεται  6 περίπου μήνες μετά την ανατολή των νεογιλών δοντιών. Τα οδοντιατρικά προβλήματα μπορεί να ξεκινήσουν πολύ νωρίς. Προτείνουμε  μέτρα πρόληψης κατά της τερηδόνας και προσφέρουμε συμβουλές για τη διατροφή του παιδιού και την αντιμετώπιση δυνητικά βλαπτικών έξεων (όπως ή χρήση πιπίλας). Επίσης μπορούμε να ανιχνεύσουμε πιθανά ορθοδοντικά προβλήματα εν τη γενέσει τους.
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την πορεία  της επίσκεψης. Το μόνο που συνήθως χρειάζεται είναι μια μικρή ψυχολογική προετοιμασία του παιδιού. Στο οδοντιατρείο μας αφιερώνουμε χρόνο στην πρώτη επίσκεψη για την εξοικείωση του παιδιού με το περιβάλλον και την οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης που θα μας βοηθήσει να εκτελέσουμε απρόσκοπτα οδοντιατρικές εργασίες. 
Η ειλικρίνεια, η υπομονή, η εύθυμη διάθεση και η επεξήγηση σε απλή γλώσσα των διαδικασιών που θα ακολουθήσουμε αυξάνουν, θεαματικά  τις πιθανότητες να συνεργαστεί το παιδί.

ΦΘΟΡΙΩΣΗ
ΦΘΟΡΙΩΣΗ
ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ
ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΝΕΟΓΙΛΩΝ
ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΝΕΟΓΙΛΩΝ
ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ ΝΕΟΓΙΛΩΝ
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ ΝΕΟΓΙΛΩΝ
ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
ΕΞΑΓΩΓΗ
ΕΞΑΓΩΓΗ
ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ
ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑ
Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...