Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Όραμα & Αξίες

Τολμήσαμε να οραματιστούμε ένα  Ιατρείο που οι άνθρωποι χαίρονται να επισκέπτονται. Σε ένα  ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον όπου η άνεση και ψυχική ηρεμία παίζουν πρωταρχικό ρόλο.

Με μία ομάδα αποφασισμένη να αριστεύει σε ό,τι αναλαμβάνει και σας αντιμετωπίζει ολιστικά, πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως ασθενή-περιστατικό. Χωρίς άγχος,  χωρίς κριτική, με την Οδοντιατρική υψηλών αξιώσεων να υπηρετείται με αφοσίωση.

Η φιλοσοφία της πρακτικής μας βασίζεται σε θεμελιώδεις αξίες όπως η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η επαγγελματική υπευθυνότητα. Για περισσότερα από 24 χρόνια παρέχουμε προηγμένες θεραπείες με εξατομικευμένη φροντίδα. Είτε επιθυμείτε ένα ολοκαίνουργιο χαμόγελο είτε απλά θέλετε υγιή δόντια, δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

 

Επειγοντα περιστατικα
Σε περιπτώσεις αιφνίδιας διαταραχής της στοματικής σας υγείας, προσφέρουμε Οδοντιατρική φροντίδα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων, το συντομότερο δυνατό.
Υγιεινη-αποστειρωση
Παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, με εφαρμογή αυστηρού πρωτοκόλλου απολύμανσης - αποστείρωσης, με πιστοποίηση ISO.
Ανωδυνη Θεραπεια
Φροντίζουμε οι Οδοντιατρικές εργασίες να γίνονται ανώδυνα, σε φιλική ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από άγχος και άλλα δυσάρεστα συναισθήματα.
Οδοντικη Αισθητικη
Σε όλες τις αποκαταστάσεις αποβλέπουμε στη μέγιστη δυνατή αισθητική και λειτουργική απόδοση, τη βιοσυμβατότητα και αυξημένη αντοχή στο χρόνο.
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Επικεντρωνόμαστε στη διατήρηση της στοματικής σας υγείας με προληπτικές θεραπείες, επανέλεγχο ανά τακτά διαστήματα, ενισχυμένες οδηγίες σωστής υγιεινής και διατροφής.
Προσωπικη φροντίδα
Κατανοούμε ότι ο καθένας έχει μοναδικές ανάγκες στοματικής υγείας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τη θεραπεία με λύσεις προσαρμοσμένες στα δικά σας Οδοντιατρικά προβλήματα.
Προηγμενη τεχνολογια
Χρησιμοποιούμε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, υλικά άριστης ποιότητας και πρακτικές που έχουν καθιερωθεί στον κλάδο μας. Συνδυάζουμε τις σύγχρονες με τις κλασσικές μεθόδους αποκατάστασης .
Συνεχης Επιμορφωση
Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Οδοντιατρικής. Η διά βίου εκπαίδευση μας επιτρέπει να βελτιώνουμε τις γνώσεις και δεξιότητές μας και τελικά να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.
Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...