Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Γιατί σε εμάς

Τολμήσαμε να οραματιστούμε ένα  Ιατρείο που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να επισκέπτονται. Σε ένα περιβάλλον όπου αισθάνεστε ότι η άνεσή παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Με μία ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη, λειτουργεί με διαφάνεια και σας αντιμετωπίζει ολιστικά, πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως ασθενή-περιστατικό. Χωρίς άγχος,  χωρίς κριτική, με την Οδοντιατρική υψηλών αξιώσεων να υπηρετείται με πάθος.

Η φιλοσοφία της πρακτικής μας βασίζεται στις εξής αρχές:

Αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή εξατομικευμένα, με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Επενδύουμε σε μία μακροχρόνια σχέση, βασισμένη στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη.

Επιδιώκουμε η ποιότητα των υπηρεσιών   μας να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Δεσμευόμαστε για συνεχή επιμόρφωση ώστε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου Οδοντιατρική φροντίδα.

Ενθαρρύνουμε τις ερωτήσεις ώστε να ενημερώνεστε λεπτομερώς για τη στοματική σας υγεία.

Επειγοντα περιστατικα
Σε περιπτώσεις αιφνίδιας διαταραχής της στοματικής σας υγείας, επιδιώκουμε να προσφέρουμε Οδοντιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό, για την ανακούφιση των συμπτωμάτων.
Υγιεινη-αποστειρωση
Είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Παρέχουμε ένα υγιές περιβάλλον, με εφαρμογή αυστηρού πρωτοκόλλου απολύμανσης - αποστείρωσης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO.
Ανωδυνη Θεραπεια
Η επίσκεψη στον Οδοντίατρο δεν πρέπει να είναι επώδυνη και δυσάρεστη. Φροντίζουμε οι εργασίες να γίνονται ανώδυνα, σε ευχάριστο κλίμα, για απαλλαγή από το άγχος.
Αισθητικη Οδοντιατρικη
Όλες οι αποκαταστάσεις γίνονται με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή αισθητική και λειτουργική απόδοση, με υψηλά κριτήρια ποιότητας, βιοσυμβατότητας και αντοχής στο χρόνο.
Προληψη & υγεια
Επικεντρωνόμαστε στη μακροπρόθεσμη διατήρηση της στοματικής σας υγείας , με ποιοτικές αποκαταστάσεις, οδηγίες σωστής υγιεινής και πρόγραμμα επανελέγχων.
Οδοντιατρικη μεριμνα
Αξίζετε εξατομικευμένη φροντίδα και υπηρεσίες υψηλών αξιώσεων. Εγγυόμαστε να την έχετε , με σύγχρονες μεθόδους και έμφαση στη λεπτομέρεια, για ιδανικά αποτελέσματα.
Προηγμενη τεχνολογια
Χρησιμοποιούμε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας και άριστα υλικά, τα οποία μας επιτρέπουν να επιτυγχάνουμε αποκαταστάσεις που μιμούνται τη φυσική οδοντοφυΐα.
Συνεχης Επιμορφωση
Ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Οδοντιατρικής, για να «παντρεύουμε» διαχρονικά τις κλασσικές με τις σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης.
Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...