ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Σας καλοσωρίζουμε

Σας καλωσορίζουμε θερμά στην επίσημη ιστοσελίδα του Οδοντιατρικού κέντρου Βέροιας, το οποίο ιδρύθηκε το 1999 και έκτοτε παρέχει ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Όπως θα διαπιστώσετε, εφαρμόζουμε μια μοναδική προσέγγιση στην αντιμετώπιση των Οδοντιατρικών παθήσεων, τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Ο συνδυασμός της πολυετούς κλινικής εμπειρίας, της άρτιας κατάρτισης, της συνεχούς επιμόρφωσης και της εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογικά μεθόδων, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες υψηλών αξιώσεων που αξίζετε, σε άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Πιστεύουμε ότι η ποιοτική και εξατομικευμένη οδοντιατρική φροντίδα πρέπει να είναι προσιτή σε όλους τους ασθενείς. Πρωτεύοντα ρόλο παίζει η πρόληψη, που αποτελεί βασική μας επιδίωξη. Αυτή προϋποθέτει καθημερινή στοματική υγιεινή, σωστή διατροφή και πρόγραμμα περιοδικών επανελέγχων.

Η αισθητική οδοντιατρική αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοφιλία, ενώ νέα υλικά και μέθοδοι μας προσφέρουν τη δυνατότητα να μιμηθούμε τη φύση όσο ποτέ άλλοτε. Κενά διαστήματα, αποτριβές, σπασμένα, αποχρωματισμένα και στραβά δόντια μπορούν να αναμορφωθούν ώστε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, υγιές χαμόγελο.

Η γενική – επανορθωτική οδοντιατρική περιλαμβάνει βασικές αποκαταστάσεις των οδοντικών βλαβών. Αποκαθιστούμε κατεστραμμένα δόντια, κατασκευάζουμε στεφάνες- γέφυρες πάνω σε φυσικά δόντια ή εμφυτεύματα, εφαρμόζουμε μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες, θεραπεύουμε παθήσεις των ούλων και του περιοδοντίου. Εάν το εσωτερικό του δοντιού, όπου βρίσκεται ο πολφός, έχει μολυνθεί, προχωρούμε σε ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) προκειμένου να αποφύγουμε την εξαγωγή.
Αντιμετωπίζουμε, το συντομότερο δυνατό, τα επείγοντα περιστατικά προκειμένου να εμποδίσουμε τις επιπλοκές που προκαλούν στη στοματική κοιλότητα, αλλά και την υγεία εν γένει.  

Η στοματική χειρουργική, είναι άλλος ένας κλάδος της πρακτικής μας και περιλαμβάνει επεμβάσεις που πραγματοποιούνται εντός της στοματικής κοιλότητας, όπως χειρουργικές εξαγωγές δοντιών, τοποθέτηση εμφυτευμάτων, αφαίρεση ογκιδίων και κύστεων.

Εκ μέρους της ομάδας του Οδοντιατρικού κέντρου Βέροιας, σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον προς τις υπηρεσίες μας.

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...