ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Γνωριμία

Σας καλωσορίζουμε  στην επίσημη ιστοσελίδα του Οδοντιατρικού κέντρου Βέροιας, το οποίο ιδρύθηκε το 1999 από το Χειρουργό Οδοντίατρο Χρήστο-Λουίζο Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για μία σύγχρονη και οργανωμένη Οδοντιατρική μονάδα στην οποία παρέχουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη επίσκεψη, επίκεντρο της εργασίας μας αποτελεί η πρόληψη, η υγεία και η άνεσή σας. Η  πρόληψη  περιλαμβάνει ενισχυμένες οδηγίες στοματικής υγιεινής και διατροφής,  πρόγραμμα περιοδικών επανελέγχων (check up) για εντοπισμό βλαβών σε πρώιμο στάδιο, καθαρισμό δοντιών, εφαρμογή προληπτικών θεραπειών (φθορίωση, sealants κ.α).

Στην πρακτική μας εφαρμόζουμε τη θεραπευτική προσέγγιση της βιομιμητικής οδοντιατρικής. Αυτό σημαίνει ότι διορθώνουμε τα οδοντικά προβλήματα με πιο συντηρητικές μεθόδους, επιλέγουμε υλικά που μιμούνται τις φυσικές ιδιότητες των δοντιών και αποκαθιστούμε αισθητικά το χαμόγελο με γνώμονα τη μακροχρόνια διατήρηση της στοματικής υγείας.

Η Αισθητική Οδοντιατρική αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοφιλία. Κενά διαστήματα, αποτριβές, σπασμένα, αποχρωματισμένα και στραβά δόντια μπορούν να αναμορφωθούν ώστε να δημιουργήσουμε μία όμορφη, αρμονική οδοντοστοιχία.

Η γενική – επανορθωτική Οδοντιατρική αντιμετωπίζει τις βασικές παθήσεις δοντιών και ούλων. Αποκαθιστούμε κατεστραμμένα δόντια, κατασκευάζουμε στεφάνες- γέφυρες πάνω σε φυσικά δόντια ή εμφυτεύματα, εφαρμόζουμε μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες, θεραπεύουμε την ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα.  Εάν το εσωτερικό του δοντιού, όπου βρίσκεται ο πολφός, έχει μολυνθεί, προχωρούμε σε ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) προκειμένου να αποφύγουμε την εξαγωγή.
Αντιμετωπίζουμε, το συντομότερο δυνατό, τα επείγοντα περιστατικά προκειμένου να εμποδίσουμε τις επιπλοκές που προκαλούν στη στοματική κοιλότητα, αλλά και την υγεία εν γένει.  

Η στοματική Χειρουργική, είναι άλλος ένας κλάδος της πρακτικής μας και περιλαμβάνει επεμβάσεις που πραγματοποιούνται εντός της στοματικής κοιλότητας, όπως χειρουργικές εξαγωγές δοντιών, τοποθέτηση εμφυτευμάτων, αφαίρεση ογκιδίων και κύστεων.

Εκ μέρους της ομάδας του Οδοντιατρικού κέντρου Βέροιας, σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον προς τις υπηρεσίες μας.

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...