ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πρώτη επίσκεψη

Η πρώτη σας επίσκεψη, εάν δεν έχει προγραμματιστεί λόγω συγκεκριμένου Οδοντιατρικού προβλήματος, περιλαμβάνει λεπτομερή έλεγχο της στοματικής κοιλότητας, λήψη ακτινογραφιών εάν είναι απαραίτητο, συζήτηση γύρω από τη στοματική σας υγεία και ανασκόπηση των θεραπευτικών επιλογών. Απλές εργασίες, όπως καθαρισμός δοντιών ή έμφραξη μπορούν να ολοκληρωθούν σε μία συνεδρία.  

Ένα σύνθετο σχέδιο θεραπείας απαιτεί εκτενέστερη αξιολόγηση και περισσότερα ραντεβού για την  ολοκλήρωση της θεραπείας. Θα συζητήσουμε τις επιλογές σας μαζί με το χρονοδιάγραμμα και το κόστος.

Θα χρειαστούμε ορισμένες πληροφορίες για να συντάξουμε το Ιατρικό σας ιστορικό όπως προσωπικά στοιχεία, ακτινογραφίες που τυχόν έχετε στην κατοχή σας και τη λίστα των φαρμάκων που τυχόν λαμβάνετε. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα χρησιμοποιούνται, με τη συναίνεσή σας, για την τήρηση Ιατρικού αρχείου, αποστολή μηνύματος για υπενθύμιση επανελέγχου, τηλεφωνική κλήση για ραντεβού κ.α.

Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε με σαφήνεια για την κατάσταση της γενικής σας υγείας. Ορισμένες παθήσεις, όπως για παράδειγμα διαβήτης, ρευματικός πυρετός , υψηλή αρτηριακή πίεση κ.α. μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητα συμβάμματα κατά την πορεία της θεραπείας και είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε ενήμεροι για να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Οδοντιατρείο μας!

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...