ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Φοβάστε τον οδοντίατρο;

Δεν είναι μυστικό ότι η πλειοψηφία των ασθενών δεν απολαμβάνει τα  Οδοντιατρικά ραντεβού . Η αντίληψη στην κοινωνία είναι ότι η επίσκεψη στον Οδοντίατρο είναι ενδεχομένως μια δυσάρεστη και τρομακτική εμπειρία. 

Η απώλεια ελέγχου κατά την ύπτια θέση στην καρέκλα, η αδυναμία λεκτικής επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της εργασίας και ερεθίσματα όπως ο έντονος φωτισμός , οι ήχοι των συσκευών, η θέα της βελόνας, η αίσθηση των ενέσεων είναι μερικοί από τους λόγους που προκαλούν άγχος.

Συχνά συνυπάρχουν  δυσάρεστες οδοντιατρικές εμπειρίες του παρελθόντος, για παράδειγμα ένα επώδυνο τρόχισμα ή μία δύσκολη εξαγωγή. Μπορεί επίσης η συμπεριφορά ενός Γιατρού να σας άγχωσε ή να έχετε επηρεαστεί από συγγενείς και φίλους. 

 Σύμφωνα με τη στατιστική έρευνα, οι φοβικοί ασθενείς έχουν χειρότερη στοματική υγεία και αναβάλλουν πολύ συχνότερα την επίσκεψη. Η αναβολή  της εξέτασης δυστυχώς επιδεινώνει τις βλάβες, που μπορεί να εξελιχθούν σε  μη αναστρέψιμες, επώδυνες και οικονομικά ασύμφορες.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να εκφράζετε ανοιχτά την ανησυχία σας και να θέσετε ερωτήματα για όσα θέματα σας απασχολούν.    

Δεν θα κατακρίνουμε το πως αισθάνεστε ή την κατάσταση των δοντιών σας.  Στόχος μας είναι απλώς να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε στοματική υγεία και να αναπτύξετε ένα θετικό  συναίσθημα ασφάλειας αναφορικά με την επίσκεψη στο οδοντιατρείο.

Η πολύχρονη εμπειρία με αγχώδεις ασθενείς μας επιτρέπει να κατανοούμε απόλυτα την ψυχική σας κατάσταση.  

Έχουμε μεριμνήσει ώστε να νιώθετε ασφάλεια κατά τη διάρκεια της  παραμονής σας στο Ιατρείο. 

Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη χορήγηση του αναισθητικού  μας βοηθά να διασφαλίσουμε μία ανώδυνη και αποτελεσματική τοπική αναισθησία, βελτιώνοντας έτσι την άνεση του ασθενή.

Το περιβάλλον φροντίσαμε να είναι φιλόξενο, απαλλαγμένο από μυρωδιές, με χαλαρωτική μουσική σε όλους τους χώρους.

Υποσχόμαστε ότι  η ομάδα μας θα σας περιποιηθεί με τη μέγιστη προσοχή για να διασφαλίσουμε ότι η επίσκεψή σας θα είναι μια θετική Οδοντιατρική εμπειρία. Έτσι,  θα μπορέσετε να αφήσετε οριστικά πίσω τις Οδοντιατρικές σας ανησυχίες και τυχόν αρνητικούς συσχετισμούς που έχετε για τον Οδοντίατρο. 

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...