ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Εγγύηση εργασιών

Με ένα ιστορικό 20 και πλέον ετών επιτυχημένων θεραπειών, έχουμε εμπιστοσύνη στη μακροβιότητα των αποκαταστάσεών μας. Θέλουμε να μεταδώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη σε εσάς και την οικογένειά σας.  

Η μακροπρόθεσμη διατήρηση των αποκαταστάσεων  χρειάζεται και τη δική σας συμμετοχή. Η εφαρμογή στοματικής υγιεινής στο σπίτι (βούρτσισμα δοντιών, χρήση οδοντικού νήματος, μεσοδόντια βουρτσάκια) και η συνέπεια στην τήρηση  προγράμματος επανελέγχων που συστήνουμε, εντός συγκεκριμένων χρονικών πλαισίων, παίζουν σημαντικό ρόλο. Η συχνότητα των αναγκαίων επανεξετάσεων εξαρτάται από την ατομική σας κατάσταση και τη στοματική σας υγεία.  

Με αυτά τα δεδομένα, προσφέρουμε πλήρη εγγύηση και δεσμευόμαστε να επιδιορθώσουμε πιθανές φθορές ή βλάβες που τυχόν θα προκύψουν σε χρονικό διάστημα που εξαρτάται από το υλικό και το είδος της αποκατάστασης .

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που  έχει πραγματοποιηθεί επαγγελματική παρέμβαση από τρίτο στις εργασίες μας ή προκλήθηκε φθορά λόγω ατυχήματος, στα δόντια ή την αποκατάσταση (για παράδειγμα, από πτώση μιας οδοντοστοιχίας στο έδαφος).

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...