Χρηστος – Λουιζος Χριστοδουλιδης Ο οδοντίατρος

ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Ονομάζομαι Χρήστος – Λουίζος Χριστοδουλίδης και είμαι χειρουργός Οδοντίατρος στη Βέροια.

Αποφοίτησα το 1989 από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας με «άριστα» και εισάχθηκα την ίδια χρονιά στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα για 3 χρόνια ως βοηθός καθηγητή Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Έλαβα το πτυχίο μου το έτος 1995 με βαθμό «Λίαν καλώς» και ακολούθως μετεκπαιδεύτηκα στο τμήμα Οδοντοφατνιακής χειρουργικής, Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας του Α. Π. Θ. Παράλληλα, συμμετείχα στην κλινική άσκηση των προπτυχιακών φοιτητών του πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσα επιτυχώς τις μεταπτυχιακές μου σπουδές το 1997 με τη διπλωματική μου εργασία για τις κύστεις των γνάθων.

Κατόπιν, υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στελεχώνοντας ως Οδοντίατρος την 21 Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων στην Κομοτηνή και ακολούθως το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Από το 1999 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Βέροιας.

Παρακολουθώ σε διαρκή βάση όλες τις νέες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής.

Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ενεργός εθελοντής του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το παιδί” .

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...