Χρηστος – Λουιζος Χριστοδουλιδης Ο οδοντίατρος

ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Ονομάζομαι Χρήστος – Λουίζος Χριστοδουλίδης και είμαι Χειρουργός Οδοντίατρος .

Αποστολή μου είναι να φροντίζω τη στοματική σας υγεία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Παράλληλα ,αξιοποιώ τις ικανότητές μου για να σας βοηθήσω να διατηρήσετε και να αναβαθμίσετε αισθητικά το χαμόγελό σας.

Αποφοίτησα το 1989 από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας με «ΑΡΙΣΤΑ» και εισάχθηκα την ίδια χρονιά, μετά από πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις, στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα για 3 χρόνια ως βοηθός καθηγητή Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Έλαβα το πτυχίο μου ,με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» το έτος 1995 . Στη συνέχεια έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντοφατνιακή Χειρουργική, τη Χειρουργική Εμφυτευματολογία και την  Ακτινολογία στο αντίστοιχο τμήμα του Α. Π. Θ. Παράλληλα, συμμετείχα στην εκπαίδευση και κλινική άσκηση των προπτυχιακών φοιτητών. Εκπόνησα τη  διπλωματική μου διατριβή, με αντικείμενο τις κύστεις των γνάθων, το 1997. 

Ακολούθως, κατατάχθηκα στο στρατό ξηράς,  στελεχώνοντας ως Οδοντίατρος την 21η Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων στην Κομοτηνή και εν συνεχεία το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Από το 1999 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Βέροιας όπου και εξασκώ με έμφαση την αισθητική Οδοντιατρική, γενική Οδοντιατρική και Χειρουργική στόματος.

Παρακολουθώ σε διαρκή βάση όλες τις νέες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν όλο το φάσμα της επιστήμης μου.

Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, της Στοματολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ενεργός εθελοντής του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το παιδί” .

Back to Top
Close Zoom
Δεν επιτρέπεται το δεξί κλικ...